söndag 17 april 2011

Kalasdag

Idag har vi kalasat. Bebis kompis, lilla A, har blivit sex månader så självklart åt vi tårta till hennes ära. Mamma A kan verkligen det här med tårtor hon. Mums.

Innan kalas hann vi med en husvisning. Efter att ha pratat ihop oss måste jag inse att jag nog inte faller så lätt för ett hem som inte är lite tillpiffat. Det här hade noll piff. Ganska nybyggt, men det var som att stiga in hos vilken panchis som helst och slungas tillbaka till tidigt nittiotal. Men herr Visser poängterade flera bra saker med huset. Så det kanske är lite intressant trots allt.

Apropå hus så kan vi i alla fall räkna bort villan med stor tomt. Vi brummade iväg med bilen för att spana läget. Och det var inget behagligt läge. Nej tack sa familjen Visser och brummade hem igen.

För övrigt ligger stora och lilla herr Visser och sover. Frun sitter i soffan och inväntar tröttet. Det finns risk för att det dröjer då vi lyckades sova,eller åtminstone halvslumra, till 9:30 i morse. Lyckat.

Ytterligare övrigt att lägga till handlingar var dagens desperata trisslottsskrapande. Resultat: vinst på 50 kr. Vad får man för det i husväg?

1 kommentar:

  1. Tycker nog ändå vi ska överväga den där tvåfamiljs villan i Alingsås ;-)

    Tack för besöket idag och fina presenten! Bra att tårtan smakade bra :-)

    Kram

    SvaraRadera