söndag 26 juni 2011

En helg mitt i sommaren?

Så har bebis firat sin allra första midsommar. Eller midhöst kanske man kan säga. För det kändes mer höstigt än somrigt under själva midsommarafton. Men det regnade ju åtminstone inte.

Midsommarhelgen kändes väldigt vuxen och stillsam. Midsommarafton spenderades med svärföräldrar. Först picknick-lunch i park i skuggan av små grodorna. Sedan grillmiddag hemma hos. Gott. Vi fick äta inne.

Midsommardagen var utflyktsdag med familjen B/P. Vi åkte till en lantgård för att klappa djur. Men nästan alla djur var på semester. Förutom två halta getter (okej, en var halt - den andra var bara trött) och två gigantiska grisar. Och lite höns som A var livrädd för.

Och idag har vi firat svärfar och svåger. På bebismormors födelsedag. Hurra hurra hurra! Bebis firade med att krafsa i rabatter och äta ganska mycket jord.

Just nu försöker vi boka en lastbil som vi kan brumma runt allt vårt bohag i under den stora flyttdagen nästa måndag. Har jag nämnt att vi får vårt hus på torsdag!?


Bebis tyckte att det här med krans inte var något för honom.
Synd på den fina kransen som hans oma bundit.


Bebis- och pappachill.


Halvnöjd bebis på utflykt samt nöjd man vid bil.


Mamma och bebis spanar på höns. Mycket cool A-bebis gör oss sällskap.

1 kommentar:

  1. Grisarna var utflyktens höjdpunkt om man bortser från det fina sällskapet så klart! Fin fina bilder. Kram på er finaste familjen Visser!

    SvaraRadera